Gabriela Cristea: ‘’Din păcate părinții nu mai au timp pentru copii’’

10 06. 2017, 13:01
Atunci cand a iesit din clinica, Gabriela Cristea era foarte linistita, semn ca vestile pe care i le-a dat doctorul au fost bune

Trăim vremuri în care tehnologia avansează cu pași repezi și pare că ne atrage în capcana ei. ”Copiii din ziua de astăzi folosesc foarte mult gadget-urile și din „dorinta” părinților de a se relaxa. Adulții vin acasă după ce muncesc o zi întreagă și copiii te iau ca de „nou” când te văd, pentru că vor să se joace, să fie fericiți, să aibă activitate. Din păcate, unii părinți nu mai au răbdare pentru a se jucă cu odraslele lor, iar atunci „le arunca” în brațe un gadget și îi lasă în pace. Cred, totuși, că un pic mai multă independența nu le-ar strica copiilor din ziua de astăzi. ’’, ne-a spus Gabriela Cristea.

Peste câteva luni, vedeta Kanal D va aduce pe lume primul ei copil, pe care l-a dorit enorm. Pânâ atunci însă se informează și se pregătește intens pentru marea întâlnire și retrăiește momente din copilăria ei. ‘’Eu fac parte din generația copiilor crescuți cu cheia de gât și aveam așa, un soi de independență’’, ne-a mai spus Gabriela Cristea.